Koopargumenten

Service & Betrouwbaarheid #

Samen met uw dealer ondersteunt Mr. Winston u en uw personeel zo goed mogelijk, zodat u de best gastervaring kunt verzorgen. Het systeem is gemakkelijk, snel en overzichtelijk; zelfs nieuw personeel kan meteen aan de slag, zonder uitleg. Ook blijft het systeem altijd werken, zelfs wanneer uw internetverbinding wegvalt.

Flexibel & Mobiel #

Doordat Mr. Winston een cloud applicatie aanbiedt kunnen we van elk apparaat met een scherm en een internetverbinding een kassa maken. Mobiele telefoons, tablets of gewoon de oude vertrouwde terminals; we bieden ze allemaal aan. Omdat het systeem zo lichtgewicht is kunt u vaak uit de voeten met een simpel model, dus dat scheelt ook nog eens flink in de kosten! 

Ervaringsdeskundigen & Experts #

Door de jarenlange ervaring binnen de horeca kunnen onze experts u met alles van dienst zijn. Door data te verzamelen op verschillende punten in uw bedrijf krijgt u inzicht in de werkprocessen en niet alleen de mogelijkheid om te sturen op kosten, maar ook om in contact te blijven met uw gasten om zo van tevreden gasten terugkerende gasten te maken.

Powered by BetterDocs