Suggesties voor een andere prijsstructuur die ons meer concurrerend maakt of beter in de markt zet zijn natuurlijk altijd welkom, maar de licentieprijzen van Mr. Winston zijn niet onderhandelbaar. We willen niet dat er op dit gebied verschillen ontstaan tussen de dealers; een Mr. Winston licentie kost in Groningen hetzelfde als in Limburg.

Promoties #

Ondanks dat we alle dealers vragen dezelfde richtprijzen te hanteren mogen daarop wel kortingen worden gegeven. We raden aan om een korting altijd te verpakken in een specifieke actie, bijvoorbeeld “Jaarlijks Betalen” of “Horecava Actie”. Daarnaast bieden we één maand gratis aan wanneer een klant een nieuwe klant aandraagt.

Hardware #

Qua hardware kan elke dealer een eigen keus maken en daarbij ook een eigen prijs hanteren. Mr. Winston heeft hier verder geen zeggenschap in.

Installatie #

Ook voor de installatie kan een dealer zelf kiezen welke services zijn inbegrepen en welke prijs daarvoor wordt gerekend. Wel vinden wij het belangrijk dat elke Mr. Winston klant er vanuit kan gaan dat er wordt voldaan aan een minimaal serviceniveau:

  • Netwerk configureren en apparaten aansluiten op bestaande bekabeling;
  • Korte uitleg over de Backoffice en Waiter applicaties.

Daarnaast kan het handig zijn om naast de korte uitleg ook gezamenlijk de menukaart in te richten; dit voorkomt vaak veel vragen in de eerste weken.

Ondersteuning #

Zonder bijbetaling krijgt elke klant, op werkdagen binnen kantoortijden, toegang tot (eerstelijns) telefonische ondersteuning vanuit de dealer. Daarnaast dient er dagelijks van 09:00 tot 21:00 een noodlijn beschikbaar te zijn voor eventuele dringende problemen.

Onze tweede lijns technische ondersteuning zal ook altijd bereikbaar zijn op deze tijden. Daarnaast kan de dealer natuurlijk meer uitgebreide ondersteuning aan de klant leveren, bijvoorbeeld 24/7 service, eventueel zelfs op locatie, waarvoor de dealer zelf de prijs mag bepalen.

Lease #

Mocht de dealer of een specifieke klant hier interesse in hebben dan kunnen wij ze doorverwijzen naar partijen die een leaseconstructie op kunnen zetten, zodat software, hardware, installatie én ondersteuning allemaal worden betaald middels één maandelijks bedrag.

Powered by BetterDocs