Veranderende markt

Table of Contents

Betrouwbaar, gemakkelijk en cloud-based. Dat zijn voor ons de belangrijkste elementen voor een modern kassasysteem.

Vanzelfsprekend voldoet Mr. Winston aan alle gangbare vereisten voor een volwaardig kassasysteem. Maar, we houden het wel simpel. En met een prijs die meer concurrerend is dan wat je gewend bent van andere tablet oplossingen.

Wij houden van de horeca en weten dat in de horeca ervaring alles is. We willen de ondernemer dan ook zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom hebben we van Mr. Winston de meest toegankelijke tablet kassa in de Nederlandse horecamarkt gemaakt. 

Mr. Winston wordt op dit moment al gebruikt bij meer dan 100 locaties, van hotels tot campings, lunchrooms tot luxe restaurants en hippe koffietentjes tot bruine café’s.

Veranderende markt #

Links en rechts neemt het belang van de tablet / cloud kassa in de horeca toe. Lightspeed doet wel grote overnames, maar dwingt tegelijkertijd ook dure hardware af en heeft een organisatie die zich focust op sales, niet op service. Tegelijkertijd, is de behoefte aan een toegankelijke tablet oplossing duidelijk aanwezig en van toegevoegde waarde in de markt.

Traditionele partijen kunnen niet snel inspringen op deze veranderende vraag van (oneindige) koppelingen en toenemende Points of Sales, grotendeels vanwege hun logge oude systemen. Dit terwijl horecaondernemers niet zitten te wachten op hoge initiële investeringen of zware hardware, en steeds meer op zoek zijn naar flexibiliteit en zelfs innovatie.

Powered by BetterDocs