Voordelen van Mr. Winston

  • Flexibel: onafhankelijk van hardware & besturingssysteem
  • Betrouwbaar: blijft werken zonder internetverbinding
  • Innovatief: snelle doorontwikkeling en makkelijk koppelbaar
  • Gemakkelijk: gebouwd voor de horeca, door de horeca
  • Slim: inzicht in gasteninformatie met talloze apps
  • Snel: oneindig schaalbaar via onze eigen cloud
  • Stabiel: problemen met updates zijn verleden tijd

Flexibel – op elk apparaat #

Omdat Mr. Winston ontwikkeld is op basis van moderne cloud technologieën kunnen we van elk apparaat, met een willekeurig besturingssysteem, een kassa maken.

Betrouwbaar – zelfs zonder internet #

Slechts één apparaat in het netwerk hoeft verbinding te hebben met de printer(s) om ervoor te zorgen dat je altijd door kunt blijven werken. Ook wanneer de WiFi-verbinding, of zelfs de verbinding met de provider, wegvalt. We raden daarom altijd aan om minimaal één apparaat bekabeld te installeren, maar uiteraard werken de apparaten ook via Wi-Fi en/of 4G. Daarnaast kan de backoffice overal ter wereld via de browser benaderd worden.

Innovatief – zowel zelf als met partners #

Mr. Winston is ontstaan vanuit en wordt nog steeds doorontwikkeld door echte software architecten. We spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koppelingen, gasteninformatie, en steeds meer diverse Points of Sale.

Gemakkelijk – voor de horeca, door de horeca #

Zowel onze ruime ervaring in de horeca als bijna een decennium aan ervaring op het gebied van kassa ontwikkeling zitten allemaal verwerkt in één mooi pakket. Wanneer je Mr. Winston gebruikt zie je meteen dat dit een pakket is voor de horeca, door de horeca.

Slim – uitbreidbaar, koppelbaar en inzichtelijk #

Met behulp van verschillende modules en koppelingenverzamelen we gasteninformatie waarmee we de ondernemer ondersteunen om van tevreden gasten terugkerende kasten te maken!

Snel – met onze schaalbare cloud #

Mr. Winston zorgt voor oneindige schaalbaarheid en optimale snelheid, op elk moment, maar vooral als het druk is. Heel de horeca op Mr. Winston klinkt voor ons als een droom, geen nachtmerrie.

Stabiel – zelfs bij updates #

Wanneer er een update is wordt deze aangeboden met een melding. Komt het even niet uit? Dan stel je de update uit. Installeer je de volgende ochtend de update alsnog en werkt iets niet helemaal zoals je verwacht? Dan kun je onmiddellijk terug naar de vorige versie.

Mocht er dus ooit iets misgaan dan kun je altijd gewoon weer door. Wij krijgen een melding en nemen contact op om te achterhalen wat er fout ging en hoe we dit kunnen verhelpen. Op deze manier garanderen we maximale stabiliteit bij updates; een zoals vanouds werkende versie van het systeem is nooit meer dan één druk op de knop verwijderd.

Powered by BetterDocs